Jogi nyilatkozat

A szolgltatsaink rszt kpez nyilvnos kommunikcis csatornkat (pldul frumokat) minden felhasznlnk sajt felelssgre veszi ignybe. A Tallj trsat honlap-nak joga van azokbl trlni, amennyiben az oldal elveivel sszeegyeztethetetlen tartalommal brnak. Minden felhasznl maga felel a hozzszlsai tartalmrt!

Az oldalon tallhat versek,dalszvegek,cikkek egy rsze tagjaink alkotsa. Amennyiben olyan tartalmat tall oldalunkon, mely jogi rdekeket srt, akkor azt a Kapcsolat menpont alatt jelezheti felnk. A tulajdonjog tisztzsa utn, az szrevteleknek megfelelen a trljk a szban forg tartalmat weboldalunkrl.

Szolgltatsaink szmos olyan kapcsoldsi pontot (linket) tartalmaznak, amely ms szolgltatk oldalaira vezet. Ezen szolgltatk adat- s informcivdelmi gyakorlatrt, vagy az abbl fakad egyes krdsek tekintetben a Tallj trsat honlap kijelenti, hogy sem erklcsi, sem anyagi felelssget nem vllal. Az interneten keresztl kldtt zenetek biztonsga nem garantlhat, mivel srlhetnek, elveszhetnek. Az zemeltet ily mdon nem felels az oldalon kldtt zenetek sorsrt.